Brows

Wax & Brows

Wax & Brows

Brows

our brows speak louder than words….

Wenkbrauwen, ja die gekke haartjes daar boven je ogen. Wenkbrauwen doen zoveel met je gezicht. Jouw wenkbrauwen geven jouw gezicht een sprekende, open en verzorgde blik, daar ben jij toch ook naar op zoek?

Hoe ga ik te werk?

Het waxen van je wenkbrauwen gebeurt met wax op lage temperatuur, het waxen is volledig pijnloos. Na het waxen van je wenkbrauwen behandel ik de huid met een verkoelende en verzachtende gel of olie.

Op zoek naar net een beetje meer voor je looks?

Naast de standaardbehandeling voor het shapen van je wenkbrauwen kun je je wenkbrauwen nog mooier laten uitkomen door te kiezen voor intensive brows of henna brows. Ik help jou met deze behandeling om te zorgen voor de perfecte vorm voor jouw wenkbrauwen, wenkbrauwen die passen bij jouw gezicht en jouw mooie looks eruit laten springen.

Ik werk aan de hand van de brow-mapping, ik teken en meet jouw wenkbrauwen uit aan de hand van een paar gezichtspunten, denk hierbij aan de lijn van je ogen en je neus. Zo matchen jouw wenkbrauwen perfect en zijn ze symmetrisch, al is het natuurlijk niet zo dat ze aan beide kanten exact hetzelfde zijn.

 

 

Het zijn zusjes, maar jouw zusje heeft vast ook wel eens een irritant trekje ;).

Nadat ik alles uitgetekend heb wax en epileer ik je wenkbrauwen. Om ze nog mooier uit te laten komen kunnen we ze aanzetten met henna of de intensive verf. Hierbij maakt Wax and Brows gebruik van de Intensive verf van Biosmetics of de natuurlijke Henna van BrowTycoon. Deze behandeling raad ik je zeker aan voor de perfecte look.

Wax & Brows

Met welke merken werk ik en waarom?

Voor het waxen gebruik ik de ItalWax, een heerlijke zachte wax voor de (gevoelige) huid en tegelijkertijd ook sterk in het verwijderen van de haartjes. ItalWax kan aangebracht worden bij lage temperaturen en blijft in tegenstelling tot andere merken flexibel zonder plakkerig te worden.
BrowTycoon verf, de ultieme Henna verf. Ultiem omdat het absoluut niet schadelijk is voor de huid en langdurig een schitterend effect geeft. De BrowTycoon kleuren zijn prachtig.
Biosmetics Intensive verf, een uitzonderlijke en kwalitatieve wenkbrauwverf. Voor mooie kleuring en langdurig resultaat dankzij de unieke samenstelling.

LET OP: ben je allergisch voor PPD een stof die in onze wenkbrauw verf zit (vaak zit deze stof ook in haarverf) geef dit aan voordat je een afspraak maakt, dan kunnen wij hier rekening mee houden tijdens de behandeling. Ook als je allergisch bent voor henna geef dit aan.
Heb je korter dan 2 weken geleden je wenkbrauwen geverfd kunnen wij niet met Henna verven, aangezien er rare kleuren kunnen ontstaan.

Hoe lang genieten van de verf?

De verf en de henna houdt tot wel 5-6 weken op de haren. Op de huid:
Met de intensive verf: 5 dagen
Met de henna: 2 weken

Tip de wonderoil van BrowTycoon:

Bij Wax and Brows verkoop ik de wonderoil van BrowTycoon. Met deze wonderoil kan de henna verf wel tot 3 weken na behandeling op de huid blijven zitten. Nog langer genieten van de mooie gestylede wenkbrauwen dus.

Afspraak

Je bent van harte welkom bij Wax and Brows Hardenberg. De specialist in waxen en wenkbrauwen in Hardenberg en omstreken.
Wax & Brows

Contactformulier

Heeft u een vraag of een verzoek ik beantwoord ze graag.

Contactinformatie

Wax & Brows
Emmastraat 27
7782 RR De Krim

KvK 77192168

Btw NL003161763B29

Telefoonnummer

E-mailadres

Algemene voorwaarden

Let op!

Inrit van Wax & Brows is aan de luggersweg,
Neem de parralel weg en steek over naar de luggersweg, gelijk na het over steken links afslaan op het pad.